ANAK SETAHUN 6 BULAN

Macam Mana Ya Nak Buang Tabiat Anak Yang Suka Menggentel Puting Ni ? Kalau Nak Tidur Mesti Nak Pegang Je , Terkadang Sampai Rasa Puting Tu Rimas Sangat . Ada Yang Boleh Bagi Suggestion Tak ? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hahahahahaha anak kita samaaaa!!! I can feel u sis. Tapi sorry saya tak ada any suggestion 🙏Saya biarkan je.

11mo ago

hahahaah dia ok . tapi bilaa diaa menggentel lama sangat buat puting ni rasa tak selesa macam nak tercabut hahahahah . dah bulan 6 nanti adik dia nak keluar 🤣🤣