Contraction vs braxton hicks

Macam mana rasa contraction tu. Beza ngan bracton hicks macam mana? Macam nak berak ke macam senggugut? Bahagian mana je kat perut. Atas ke bawah ke. Bila start rasa macam tu? Saya nak tahu. #firstimemom #32weeks Hari ni duk rasa perut keras. Sakit pinggang. Sakit perut tapi bahagian atas je. Macam nak berak tapi tak berak. Baring je la dulu.

1 Balas

rsa cntrction btul dia mkin lma mkin krap..brxton hicks ni mcm kjap ja..tp klu sis rsa lma sgt 2 btter g spital..