Baby kick 17 weeks

Macam mana rasa baby kick ye?saya baru 17 weeks but sometimes ada rasa sakit denyut2 kat bahagian bawah perut bila baring

1 Balas

Mungkin baby sis masih buat gerakan halus tu sis.Klau yg baby kick tu,kita punya perut nmpk dia timbul mcm dia sepak perut kita dri dalam smacam tu hehehe🤭

1y ago

sama dgn sy .ada jg rasa mcm something ..nak kata angin, tak smpai nak fart hehe..dia mcm kejap2...ada sekali je sy nampak baby timbul belah kiri ..bila sy pgg, dh msuk dlm...tp yg timbul tu tak rasa apa...yg gerakan halus mcm bila2 kita duk snyap..akan rasa..jarang..tp bila ada rasa.sy akan freeze.kejap haha