Kiraan waktu subur selepas bersalin

Macam mana nak kira waktu subur selepas bersalin ya? Sebab saya tak datang bulan lagi sejak bersalin bulan ogos. Masih tak ambil perancang sebab tunggu appointment implan tahun depan di LPPKN sementara pjj dengan suami. Takut suami tiba-tiba balik sebelum pasang implan 😅 Saya full breastfeed.

2 Balas

Puan boleh downlod period tracker di playstore @ appstore. Dlm apps tu dia ada bagitahu kita jangkaan period, waktu subur bila