37 week esok

Macam mana nak bersalin dalam waktu terdekat ye ? Saya semalam contraction kuat (dah bukak 2. Cm katanya)and harini contraction takda and kurang. Kalau boleh nak keluar sekali dengan baby 🥺. #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

Berjalan smpai rasa lenguh n penat..sy firstmom jgk..overdue, spnjng pregnt xpernh buat senmn or tips utk cptkn bersalin..jd bila dh terlebih due.,sy pi pusing mall ..Alhamdulillah esok trus contrction n bersalin..bukaan cepat je

4w ago

Saya dah dalam wad sebab contraction semalam