Menunggu gelombang cinta

macam mana laa erk, kita tak menyabo nk jumpa baby. cirit dah, mengeras pun sudah, sakit pinggang sudah, sakit bawah sudah tapi tak ada tanda tanda nak bersalin lagi. due date 9/3 tak lama sangat dah. ponat den mikir 😅 #firstmom

3 Balas

Sy due 13/3. Kne serah diri on that same day kalau tak beranak lg. X pasti lah kenapa. Org lain okey je overdue dr tarikh edd. Sy x tanya doc pn. Until now 7/3 takde rasa apa2 tanda yg awk sebut tu pun. Dah xtau nk risau ke camne ni 😭

4mo ago

Sisss da bersalin belom? Ke kne induce jgk? sy dh tahap nk merajuk ngan baby dh ni 😭

Sama lah, macam² sakit dah datang. Sy due 8/3. Kaki dah bengkak teruk, tangan semua kebas². Nak jalan pun siksa.

4mo ago

aamiin aamiin ya robbal alaamiin...

samo lah sis due kita😭😅😂

4mo ago

berdebo kan sis 😂 sy macam ii dh fikirnya 😭😭