Kenyang makan

Macam mana kita nak tau baby kenyang makan ke tak ? 😅 Baby nak masuk 8 bulan

3 Balas

hahaha mesti kuat makan kann . baby 8-9 bulan ada sukatan makanan dia . tak silap 80ml hingga 90ml rasanya . bby sy dari awal 6bln sy naikkan tiap bulan 10ml

ahaha mcm sy , sy mmg bg smangkuk saja utk skali makan , awk msak sedap tu sis ahaha

baby sy buatmcm nk muntah balik tu ,ataupun dia elak dripd disuap

8mo ago

Nak tunggu baby saya buat macam tu mau 1 mangkuk penuh boleh habis 🤣 Ada hari dia buat macam baby awak , ada hari dia macam taknak berhenti makan 🤣