Sahurrrrrr

Macam mana ea ibu² yg ada baby kecik bangun tengah malam sediakan makanan sahur??? Anak saya 2 orang 2² bawah 2 tahun selalu bangun tengah malam nak susu. Selalunya 4-6 kali saya bangun bagi diorang susu, tu pn dalam keadaan mamai. Saya gn suami kira pjj,dia balik rumah time cuti je seminggu sekali. Kalau suami balik dia la yg selalu masak.#bantujawab

1 Balas

sis masak dlu mlm ni lauk..lepas tu simpan dlm peti..esk nk sahur perangat je.sy pun camtu