Keluar cecair ape dari faraj.. kandungan bru 5w..

Macam lendir.. macam keputihan tapi bukan.. ke ape ni.. sape tau.. #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #newmom

Keluar cecair ape dari faraj.. kandungan bru 5w..
1 Balas

Pg klinik sis. Jmpe dktor. Sy prnh mcm ni kdg2 warna coklat. Dr bg ubat kuat rahim. Tp kdg2 bole jd implantation bleeding. Nk cnfirm jmpe dktr. Dia akan scan

2mo ago

Masa tu 8w keluar smpailah 11w. Dr bagi ubat duphaston tu utk smggu n MC smggu. Pastu sy beli dkt farmasi je sy mkn smpai 3mggu. Dr Gov pun suruh cont je smpai dh xd kluar. Alhamdulillah kndgan okay skrg dh 36 mggu. Awk try pg klinik swasta yg ad scan baby. Kalau ad sjrh miscrriage sptutnya dr bagi.