sembelit? cirit?

maaf ya gambar kurang menyenangkan. baby saya 3bulan tiba tiba sehari sekali dia berak. kadang lebih 24jam baru berak. sebelum ni berak ok ja. baby minum susu lactogen full fm. tengokla gambar gambar tu pelbagai jenis. takda juga dia meragam ka apa. dia tak sesuai susu kah atau masalah apa ya? hmmm mohon bantuan mommies semua #firstbaby #seriusnanya

sembelit? cirit?
1 Balas

kena rujuk doc.. sbb risau usus bby ada masalah.. sbb tgk gmbr yg last tu cm najis dia keras je,, sbb bby beh 6 bulan selalu najis dia cair je sbb minum susu shj.. lepas 6 bulan ke atas baru najis dia slow2 akan berketul2 sbb dh start makan.. betulkan kalau slh,,