baby demam

maaf tnye anak sy umur 4 bulan dh blh mkn ubat demam ke..dan ubat demam ape yng sesuai#bantusharing #firstmom

4 Balas

kena p klinik sis . tak berani nak suggest ubat kt baby. tapi kalau ni awak bole bagi dia mandi dgn air lemon + epsom salts, kerap basahkan badan dia, tambah kt pelipat2x, baju takyah pakai atau pakai baju lubang2x je.

10mo ago

thankyou sis♥️

Sis g klinik ye ank sy demam haritu 4bulan doktor yg bg dgn dos tertentu. Dan doktor pesan jgn pandai2 bg ubat dkt anak mcm mana pn jmpa doktor. Sy g kecemasan sbb suhu ank tgi 38.9.

Pi klinik hope children sis, nanti dia bagi ubat. Bby sye pi sana sesuai. Anak sye pun 4 bulan juga

10mo ago

Ha anak sye pun ok pi sana. InshaAllah sembuh dokter pun ramah sangat

sis blh jerlum baby dgn air asam jawa. bg baby pkai pampers je.