36w 1days....

Maaf tanya soalan yg sensitive, saya skrg da 36w and lately ni kerap sgt sakit pinggang & kaki nk berjalan pun mcm tk larat sgt da, badan jd lesu penat bila baring je terus nk tidur je sampai berpeluh juga. Bila bersama suami skrg suami bgtahu saya punya da agak longgar sebab sebelum ni okay je. Cuma bila bersama skrg dia ckp da longgar and bila suami buang dlm akan terasa sakit mcm sengugut tp masih tiada tanda darah ke apa. Cuma sakit segugut akan dtg & pergi tidak kerap tp dlm sehari akan terasa berkali kali juga. Adakah sebab da longgar tu bermaksud da ada bukaan utk nk bersalin? #pleasehelp #firstmom

1 Balas

boleh JD sbb dah dekat2 nk bersalin & bersama suami Tu Salah satu untuk memudahkan bersalin, meby sbb Tu jugak Rasa longgar & sakit contraction sikit

2y ago

Terima kasih sebab menjawab soalan saya