Waktu sesuai untuk bersama semula?

Maaf tanya bila waktu sesuai untuk bersama suami balik ketika pregnant..first pregnant 14 nk miggu...???masih takot² utk jga kndungan..#firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Saya pun 7thn tgu baby sis.. alhamdulillah xde pape. Cuma awl2 pregnant smpai now 14w bila bersama tu jgn ganas2.. Insyallah xde pape.. Saya pjj husband 2mgu skali jumpa jd mmg rutin wajib la klu dia balik.. Klu x bg kesian plak suami.. Cuma monitor je la ada drh ke x lps bersama.. 14w baby da kuat sikit ..

1y ago

Alhamdulillah terima kasih share pendapat...lega juga dengar ..mmg pun kesian kt suami...moga baik² sje lah...😊

Sy dr awl pregnant msih berhubungan. As long xde keluar drh atau sakit. xde masalah. tp if ada masalah kena refer DR dan stop dulu

1y ago

saya masih berhati² sebab 7tahun menanti sbb rasa xberani lagi...sbb tue nk tnya pendapat² dlm nie sbb pengalman kan berbeza..tq awak sudi share😊