SUAMI TAK TAHAN LAMA

Maaf tak ada kaitan tapi seriously perlukan bantusn cam mana nak bagi suami ni tahan lama bila bersama ye? Ibu2 ada belikan suami ubat ape2 ke link shopee ke pls help

2 Balas

kebanyakan suami kena pakai produk tisu magic sebab nak bagi suami rase kebas dan tak rase apa2 😅 cuba lah bincang dlu dgn suami nak cuba ke tak. sbb spnjang sy jual produk suami isteri mmg produk ni lah org cari. try cri dlm.shopee biase ade

Cuba kopi pejuang ataupun juta gummy.. Saya rasa ni pun b'kesan