Assalamualikum semuaa

Maaf sya nk bertanya sya dah 2 bulan xperiod, hari ni sya da check upt tpi nmpak 1 line ja, sya gna Dip n tell.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Assalamualikum semuaa
2 Balas

Last time saya gugur sebab saya guna dipntell tapi tak naik line pun. Mungkin hormon HCG saya rendah tapi sebenarnya saya mmg pregnant. Dah 6w. Saya keguguran so lepas dari tu kalau saya rasa badan lain dr yang lain saya beli diff test sbb lain test lain sensitivitynya. Puan ada tanda2/alahan mcm pregnant ke? Kalau rasa dah lama sangat boleh pegi klinik untuk scan. Harap membantu.

8mo ago

terima kasih sis doakn sya sama semoga thun ni da rezeki amin..

Dipntell ni biasanya accurate…sis ade masalah period x sblm nie? Klau ade mgkin tu slh 1 punca lmbat…ataupon wktu guna upt tu ade tersilap ke..sy pernh tersilap guna n result 1line…esok pgi bgn tdo, sy test lg skli bru nmpk 2line..

8mo ago

Xpasti la sis yg bln 8 tu…skrg ade cek upt lgi ke? Naik line tak