Assalamualikum

Maaf sya nak tya, kalau period xmai sebulan ni, bla blh cek urine test prenangt tuu... #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan puan..makan asid folic 3 bln sebelum plan nk pregnant ye😉

9mo ago

aminnn ..ok terima kaseh sis kongsi pengalaman.. semoga sis dimurahkan rezki selalu...

Boleh je check skrg..

9mo ago

hari tu sya da pi klinik nk pastikn pregnant ka tak, tpi keputusan negatif,😩 tak terlalu harap sangt.. sis doakn sya sama semoga da zuriat thun ni..