ULURAN/ANGIN PASANG

Maaf nk tanya,ada sape2 tau x petua utk rawat uluran/angin pasang?anak saya baru sebulan lebih asyik nangis2 sbb sakit 🥺 atas kemaluan dia tu jd bengkak sikit ..blh share x plizz 🙏🏻 #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Angin pasang atau hernia ni kena bawa baby jumpa doktor pakar kanak-kanak. Jangan biarkan.

9mo ago

Tapi awak jangan buat main2 tau. Kena ambil serious.

tuam²..pakai tungku budak tu..pakai tuam budak... insyaallah jangan panas sangat..

9mo ago

Tuam dgn tungku atas pada batu dia tu kan sis?bkn atas batu kn?

laki ka pompuan Baby you

9mo ago

Laki sis