Baby kurang gerak 37week 2days

Maaf nak tnya,saya baru dapat 5kick setakat jam 4.30pm dan 5pm ni...normal kan janji dia gerak/kick ??mengeras pun ada kol 4.15pm .Sbb biasa saya cukup 10kick jam 6ptg . Naluri masih ok rasa dia tidur . Cuma lambat pula hari ini... ##firstmom #ingintahu #pleasehelp

8 Balas

kene kacau n kejutkan bby sis,mnum air sejuk makan eskrim atau main2 ngan dia ..

1y ago

ya itu lah sy fikirkan .dah ok dah sis...ckup 10 dh tadi ..8.30malam ..lepas daritu kemain aktif dia kick n bergerak..lege sikit. tq tau...