PREGNANT 34 week

maaf nak tanye waktu bersama suami lepas dalam takpe ke sebab baru 34w … sy risau pulak terbaca dekat sosial kalau nak lepas dalam at least 36w cukup bulan🥹 maaf ye sy baru first mom xtahu sangat😭#ingintahu #firstmom

2 Balas

takpe. saya dari awal pregnant tiap kali bersama memang suami lepas dalam sebab time ni je boleh nak lepas dalam. time tak pregnant kami merancang sendiri jadi dia tak boleh lepas dalam langsung walaupun waktu saya tak subur.

Boleh takpa…