9week pregnant

maaf nak tanye saya kerap sangat sakit di perut. memang biasa ke. sekali sakit dlm 20 minit hilang. dtg lagi sakit berulng. sampi sakit kpla pening nak muntah. biasa ke? atau kena gi klinik? terima kasih🥰 saya baru first pregg #ingintahu

1 Balas

for me better check kt klinik , mcm sy haritu asyik cramp, org ckp normal tp sy pergi emergency sbb rasa xsdp hati , last2 hampir keguguran doc bg ubt kuat rahim n mc 2 weeks suruh betul2 bedrest only . 🤍