Normal or czer?

Maaf nak tanya..baby saya masa scan 3.5kg..pada pndapat mommy prlu ka saya czer ataupun bersalin normal shaja?

4 Balas

Normal blh ,czer pn blh sis.Kena dgar apa ckp doktor,klau doktor sis ckp czer,makanya czer lah.Tp klau xda mslh,blh branak normal.Proceed je branak normal.

2y ago

Smoga d pmudahkn bersalin ye sis🫶🏻❤️Elok tu sis,kira beruntung kita ni msih blh branak normal hehehe.Cuma nk teran baby gemuk tu je yg takut sikit.

saya bersalin normal je berat sama je mcm baby sis , ank first . doa byk2 ye🥰🤲

2y ago

ha a besar tu 3.5kg .. sis consume apa masa pregnant ? sihat sgat bby tu

anak no1 saya berat 3.18kg alhamdullilah Normal

byk jalan dan zikir sis insyallah blh normal