Salah ke tak??

Maaf nak tanya. Sye ni baru berkahwin sye ade ckp dgn suami klau blh lepas kahwin taknak ade anak lagi tapi suami kata tak baik merancang Tuhan nak bagi kita pulak yg nak rancang nak ke tak anak tu. Jadi skrg ni sye dah mengandung 6 minggu lebih sye yg belum bersedia ade anak dgn tak selesa keadaan yg pagi² je muntah dgn tak laratnya badan nak buat kerja.. Sye punya emosional tak stabil sikit.. Salah ke perasaan dan perancangan sye yg taknak ade lagi anak? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

1 Balas

sy pun merancang but Allah's plans are better than us. lapang dada, redha..inshaAllah semuanya akn dipermudahkan.