Musykil, bantu saya please

Maaf nak tanya, normal ke period jadi tak teratur lepas keguguran? Saya gugur hujung bulan lepas, sepatut skrg dah masuk period untuk bulan ni tapi masih tak datang2 lagi.. normal ke lari tarikh? #ingintahu

2 Balas

Normal sis.. sy gugur anak pertama 11minggu.. 1-2 bulan pertama tu lari teruk.. 15 hari then gap 3 hari dtg balik.. gap 8 hari dtg balik.. dalam 2-3 bulan mcm tu baru dia slow2 ok balik.. itu pun dah 2-3 tahun dia tetap akan lari sikit2.. kalau dulu tepat 28 hari mesti period.. skrg dalam anggaran 21 hari - 35 hari..

Lari trikh tu normal sis…sy pon lari trikh jgk lps ggur bby first..utk bln seterusnya dtg teratur mcm biasa, yg last period sec pregnt je tiba2 awal 3hri

6mo ago

Lebih kurang cmtu la..sy ggur awl bln 3..xsilap dlm bln 4 hjung2 tu period tp xbnyk pon..bln seterus2nya normal cm biasa