Pusat anak berdarah

Maaf nak tanya, kalau tali pusat dah luruh, kering lama dah tiba2 harini pusat berdarah.anak harini dah 22 hari. Mohon pencerahan dari ibu2 diluar sana. #firstimeMomhere

2 Balas

Normal sis,kalau tali pusat baru jatuh dan tetiba esoknya ada darah,cam anak saya juga,tapi saya rajin sapu ubat dari hospital tu,dan pastikan kering area pusat baby dan pastikan bersih.Now pusat baby dah takde darah dah.Skrg dah 1 bulan 2 hari berpantang…

3mo ago

Sama sama sis😉😊😊😊

Ke klinik. Takut infection