BABY MUNTAH IKUT MULUT DAN HIDUNG.

Hi, Maaf nak tanya baby saya 4 bulan, baru beberapa harini baby sya agak kerap muntah susu, muntah yg agak banyak dan keluar ikut hidung jugak. Sya jadi takut, kenapa ya? Ermm. #pleasehelp #firsttimemom

3 Balas

Minum susu apa? Baby menyusu setiap berapa jam sekali? Kiranya pertama kali jadi macam ni kan? Dah berapa hari tu? Ada bawa baby pergi klinik tak?

Burp baby? Kalau dah banyak hari kena bawa jumpa doktor. Nurse pesan kat saya takut ada jangkitan kuman

Boleh jadi reflux. Refer hospital ye