Tidak rasa denyutan nadi di bawah perut.

Maaf nak bertanya pada para moms.. Saya sekarang kandungan 14 minggu 3 hari. Semalam saya teringin nk makan petai & pagi tadi perut saya sakit memulas sampai la sekarang. Kebiasaannya saya dapat merasa denyut semasa memegang bawah perut tetapi hari ni denyut tu x sekuat seperti yg pernah saya rasakan sebelum ini.. Adakah kerana pengambilan petai tu memungkinkan perkara begini berlaku? #firstmom

2 Balas

saya pon penggemar petai jgakkk…kndungan awak dgn saya beza shari…slalu saya makan petaiii mmg akan rsa nk mmbuangg..rsa sakit perutt…tpi lepas buang tu xpa dhh ok jaa…saya klw ada petai mst saya makan..stkat ny alhamdulillah xdk msalah lg..mngkin awak sakit perut memulas tu sbb xmmbuang lg kot..

insyaallah xdk paa…slagi nadi anak awak ada tu alhamdulillah ok lg…saya mkn pon sbb nk bg sng buang sbb saya sembelit..tpi xla slalu mkn…ikut mood jgakk..