Baby 10 bulan 6hari kerap membuang???

Maaf mommy semua sy ada lampirkan gambar yg kurang menyenangkan utk sy nak tanya kepada mommy semua. kalau baby rajin popok lepas minum ataupun makan, kekerapan dalam 1hari 5@6keping pempers normal ke tidak ye?? Popok warna kuning cair macam air + ada sisa sikit..Dah pergi klinik tapi dapat air garam sahaja...ke baby sy kalah susu formula sekarang dia minum??? #bantujawab

Baby 10 bulan 6hari kerap membuang???
1 Balas

anak sya nk msuk 10 bulan, sejak blik dri beraya di kg, sehari 2x mmg akn berak mcm ni, mak sya kta mgkin pnas dlam, so dia kluar pns tu. ank sy bru 2 hri berak mcm ni

5mo ago

Sy tukarkan anak sy susu alhamdulilah dah oky....