Baby berak ada lendir warna coklat/macam darah .

maaf kotor , anak berak ada keluar lendir warna coklat/darah . ia darah atau apa ya ? 🥹 normal atau tidak ? baby 23hari . Bantu saya . #firstbaby #bantusharing

Baby berak ada lendir warna coklat/macam darah .
3 Balas

Hai sis baby mcm mana? Baby saya tgh alamo .. dah bawak ke klinik doctor kata baby ok sebab still makan n minum susu mcm biasa.. baby pun aktif je..

Salam puan nak tanya macam mana baby skrg? Anak sy pun 2 bulan macam ni dah pegi hosp pun taktau punca. Kalau puan boleh share, sgt hargai 🙏

Pergi klinik sis. Kalau awak tengok dengan mata kasar awak nampak macam darah, segera bawa baby ke klinik/hospital. Bahaya