Gerakan baby

Maaf ibu2 semua. Sy nak tanya. Now kandungan 28w. Normal ke baby banyak bergerak mcm berpusing,menggeliat? Sbelum ni sllu dia bg kick. Skrg rasa perut beralun seakan dia berpusing2. Mcm ada benda lalu dlm perut🤣Bila tepuk perut baru dia bg kick😂 next week baru jmpa nurse utk ajr kira pergerakan. #firstbaby #firstmom #bantusharing

7 Balas

Baru je jadi semalam. Fuhh sakit betul time dia duk berpusing pusing dlm perut. Dah la pukul 2 pagi. Esok nak sahur dik oii 😂

Normal sis, saya punya baby lagi aktif kalau malam dan subuh hari dia aktif😇🥰

12mo ago

kalau baby saya kacau sikit die terus gerak🫢, tapi masa die aktif tu malam memang nak tido situ baby berpusing, menyikut😍

dia berpusing2 tu hehe anak sy pun sama hehe bila usap dia gerak2 hehe

Normal dan nt lg kuat terasa dia bergerak sampai nk terkencing 🤣

kalau masa dia berpusing tu ngilu betul kan 🤣🤣

1y ago

sy kalau masa dia pusing camtu saya tekup perut pakai dua tangan.. marah dia terus kick kuat2 😂

lagi² klau die bgi siku. geli je🤣

Normal akn makin aktif