Mucus plug ke lendir biasa?

Maaf gmbar agak kurang senang. Ada tak yang keluar mcmni? Ni mucus plug ke apa ye? Bby kerap mengeras tapi 3hari lepas ada pergi hosp jalan belum bukak. ada tak yang keluar mucus plug shaja and jalan bukak. atau sy kena tunggu turun drah baru pergi?#firstbaby #firstmom

Mucus plug ke lendir biasa?
3 Balas

tu biasa doc akn ckp myb kputihan .saya pnah jgk jd cm tu tp slagi xde apa2 tanda2 yg bkenaan doc akn soh blik..perut mgeras tu biasa sis..dh brp weeks

1y ago

Dah 38week. Ohh fahamm. Mkseh sis. Sbb skrng mmg perut mengeras rsa tegang sangat. Dlm msa yang pnjng. 5-10mnit kdgg. Tp nk g hosp dh 2x. Huhuh

Hi sis dah selamat bersalin ke? Berapa lama ambik masa utk bersalin kalau dah keluar mucus plug?

1y ago

Sis pergi check dkt hospital terus atau sis tunggu tanda lain lagi?

Boleh dah pergi hospital.

1y ago

Tp tkda tanda lain sis perut je mengersss msa yang lama. Hmmm.