Lendir coklet

maaf gambar agak menggelikan hai mommy please share sape sape ada pengalaman yang macam nie.. keluar darah coklet bersama lendir pada 8 minggu kehamilan.. risau sangat.. dah scan hari pertama baby dalam keadaan normal.. ni hari kedua saya kena##firstmom #ingintahu #pleasehelp

Lendir coklet
4 Balas

Saya pun masa 8weeks keluar lendir macam ni. Waktu pergi scan dengan Dr. alhamdulillah semua okay tapi dr bagi ubat kuatkan rahim. Lepas makan ubat alhamdulillah takde dah keluar lendir macam ni. Apa apa pun pergi klinik / perlu jumpa dr ya.

2y ago

semoga ada rezeki untuk awak ya sis.. awak banyakkan rehat ya.. semoga yang baik2 untuk awak..

Saya masa buka buku pink & lawatan ke rumah. Nurse memang remind kalau ada bleeding/spotting terus ke hospital.

2y ago

Jadi kali kedua ni mungkin nanti doc bagi ubat kuat rahim kot. Sis kurangkan bergerak dan banyakkan rehat ya. Semoga baik baik aja 🫠

updated : dah gugur tengah tunggu nak jatuh sendiri .. takde rezeki saya nak join birthclub jun😭

2y ago

Sama , sy pon tgh tunggu jatuh sendiri klu x jatuh jgk 21hb ni cuci rahim 😌 #11w

pegi hospital terus sis. x normal klau keluar lendir mcm tu

2y ago

okay terima kasih sis