Seluk bukaan 1cm

Maaf gambar agak kotorr..memang lepas seluk akan keluar darah mcm ni ke dan boleh tahu berapa lama ye darah ni akan keluar?..sampai bersalin ke? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

Seluk bukaan 1cm
3 Balas

normal awak. lepas seluk mmg akan berdarah. mcm saya haritu. masa smpi hospital dh 4cm. tp doctor mmg ada seluk je nk check kedudukan kepala baby samaada dah betul2 engage laluan atau masih atas. mmg darah byk je awak. sy bersalin petang tu jugak.

2y ago

most wc awak❤️

Utk saye nurse selup 2x tapi tak keluar darah pun.. kenape ye? Sekarang saye dah 37w 5d

Normal kata Dr. Saya pun sama.

2y ago

okey sis tq..risauu sebab tetiba bnyak ingat dh nak bersalin bebeno dah