Normal atau tak ada spoting

Maaf gambar agak geli sedikit🙏🏻tapi saya nak tanya la pd mommies semua kalau ada keluar darah warna merah tapi sikit je lepas dah basuh dia okay dah takde tapi lepas pakai panty liner dia ada kesan coklat mcm di gambar tu normal ke tak ya? Perut takde sakit mcm sengugut pn tapi perut rasa tak selesa mcm masuk angin sebab makan lambat. Cuma nk minta pendapat mommies di luar sana normal ke tak ya?#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Normal atau tak ada spoting
3 Balas

kite pun sama alami nak masuk 2w dah. masa first bleeding pegi klinik scan baby semua okey suruh bedrest. after 1w tetibe bleeding balik check baby okey juga. kalau tak elok juga kena pergi hospital check. Kadang rasa sedih tengah malam lapar nak masak fikir 2 3x nak buat ke tak takut bleeding balik 😌

Untuk setengah org normal . Saya skrg 7 weeks and pegi check doktor sbb ada keluar coklat2 jugak cuma x lekat dekat panties hanya kluar waktu kencing je . Doktor sendiri inform dia pun ada keluar coklat2 waktu awal hamil. My family background pun ada yg keluar darah waktu pregnant mcm darah perior

1y ago

Saya pun masuk 8 weeks dh takde coklat2 tu

tak normal.... ancaman sis... brpa weeks sd??? pg emergency segera.. kalau da 7 weeks ke atas da lepas da fasa penempelan

1y ago

spotting on off... tu je sakit lain takda