Ramen Ayam Cheese

ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ & Selamat sejahtera. Mommy, boleh kan kalau makan ramen ayam cheese? Saya makan juga maggie jarang-jarang, tapi ramen ni boleh ke? Sebab pedas dia lain sikit. Terima Kasih mommy sudi bincang sama-sama. 11 Week #sajaborak

1 Balas

Waalaikummussalam kalau boleh elakkan.. tpi kalau dah teringin sgt boleh … tpi dalam kadar yg sedikit… mcm satu paket sos ramen tu separuh je letak….. sy dlu pregnant anak pertama kuat makan ramen tpi alhamdulillah x de pape tpi dalam kadar yg nk merasa je…