Pantang 40 hari

Lps 40 hari, sayur dan buah apa yang boleh makan untuk elakkan bentan urat dan kembung perut anak? Sy fully breastfeeding. Please help! Kalau tanya makcik2 kt kg, penat mcm2 jawapan dia. Kalau tanya dr, semua boleh makan. Pening sis. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Saya salah seorang yang ikut nasihat doktor. Takde pantang apa2 and fully BF. Kalau awak rasa ragu2, try and error untuk awak tahu apa yang boleh dan apa yang awak tak boleh makan. Sebab setiap orang penerimaan nya tak sama😊