PINJAM MATA MUMMY MUMMY DEKAT SINI 🥺

Line tu naik dalam masa 1 minit. UPT ni beli dkt watson, tapi takut ade ralat sebab baru DPO9, lg 5 hari nk due period 🥺🥺🥺#ingintahu #pleasehelp

PINJAM MATA MUMMY MUMMY DEKAT SINI 🥺
6 Balas

Samar sgt hampir tak nampak. Nk confirmkan pun susah sebab teramat samar, sbb saya pernah dpt samar sgt tp tak pregnant pun, upt beli kt guardian. Better check lepas missed period. Kalau preggy double line akan makin terang.

9mo ago

terima kasih awk semua. sy bru gugur akhir bulan mei haritu, semoga kali ni selamat sampai akhirnya. Aamiin❤️

insyaallah ada ni, mcm i dulu lagi samar dari ni, i beli kt shoppe je upt test, time tu lagi seminggu date period i, Alhamdulillah now dah 27w6d.

9mo ago

Alhamdulillah line dh makin terang. thank you awk🥺❤️

Sorry I nampak 1 line. Nak cuba check lagi, better tunggu few days atau lewat period

9mo ago

alhamdulillah line makin terang. thabk you❤️❤️

Insyallah klu dah rezeki..line smngkin terang.

9mo ago

Alhamdulillah...tahniah puan semoga baby sihat membesar..Amin

congrats 👏👏

adaaa 😍

9mo ago

alhamdulillah jaga diri jaga kandungan