Curious nak tahu... Bantu saya

Lewat period 3 hari, check upt +ve, kat apps tulis week 4, kemudian dah start rasa sensitif kat payudara, cramp perut, perut tak selesa, kaki lenguh... Tp bila masuk week 5, xde rasa apa2 dah... Spotting pun xde, alahan smua xde, tapi susah nak tido malam... normal ke? Sbb klau nak check ramai kata week 8 kan? Harap dpt pencerahan... Skrg week 5 #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

normal awak..bdn masing2, xsemua rasa sama… ada yg xde alahan lnsung enjoy your pregnancy journey sis☺️

10mo ago

most welcome🤗