Period tak teratur lepas bersalin

Lepas habis pantang saya terus period tapi lame dari yang biase..selalu period 6-7 hari je tapi lepas pantang hari tu period jadi 13-14 hari..lepas tu selang seminggu saya darah keluar lagi tapi sikit2..dalam 3 ke 4 hari gitu..baby saya baru 2 bulan 18hari..boleh sesiapa explain #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sama lah dengan saya. Genap 60 hari saya baru saya mandi wajib. Itu pun masih ada sisa2 warna kuning hijau coklat. Tapi dah consider darah istihadhah tu. kita kena solat sebab maksimum tempoh darah nifas 60 hari, maksimum darah haid 15 hari

ade amik ubat perancang ke?