Latest scsn doc

Latest scsn saya pada 19/9/22. Masa doc scan baby tu umur dia 12w2d. Tapi kalau ikutkan scan doc yg lepas baru 11w5d gitu. So, sekarang saya nak kena ikut yg mana ye? Follow yg latest kah? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Balas

X pa sis. Dia around tu jugak. X lari jauh. Nnti 20w dia scan lagi sbb nak make sure tarikh kita bersalin😉

kalau ikut tarikh period yg mana satu lagi tepat? saya rasa ikut yg latest scan sbb tak jauh beza pun tu

ikut tarikh period,kalau kk kerajaan die mahu tahu tarikh period