ada tak yang macam saya?

last period 20/09/2022 haritu . tapi smpai sekarang upt masih negative 😢 pernah mengalami simptom2 mcm pregnant bila ada ; mual, sakit kepala, breast ngilu, perut rsa sebu je , kuat kentut dan kerap kencing 😢 selepas alami simptom mcm tu sy setiap 3hari sekali akan cek upt . cuma masih negative 😌 selain dari disebabkn (HORMON) , ada lagi tak sebab lain? contoh mungkin hcg masih terlalu rendah? or somethings la 🤣 sbb skrg ni tgh keliru kalau nk cek klinik , patut nya sya buat apa dan cakap apa kat doktor tu? sbb sy tgh kekurangan bajet sngat skrg, kalau nak scan tu mesti mahal kan? apa ptut sya buat adakah pegi KK untuk test blood sje? ohhh buntu nyaaa😭 #ttc1year3month

3 Balas

Salam.. saya first day last period 20/9, cek upt after a week lambat period & jelas 2 line. Maybe awak boleh buat scan dkt klinik.. sbb klu x pregnant doc boleh cek klu ada masalah lain sekiranya awak mmg period normal setiap bulan 🤗

2y ago

haah semalam sy dah ke KK sis🥺 nak ke klinik swasta mahal sy tak mampu🥲 lagi 3minggu cek up balik .. sbb smalam buat upt kt KK pun msih negative

sya pn sama mcm sis last period 20.9 tp cek upt msh negatif 😔

2y ago

yaa hrp² ada berita baik utk kita😊

klau period sblm ni regular tk sis

2y ago

klau baru khwin..hormon akn kacau jgk..stress pn hormon blh kacau.. tnde pregnant ngn period..lbih kurg same..lg² klau kte trllu brhrp . atau pikir. kdng sbrnye nk period..tp sbb kte bnyk pikir.. ape kte rse..mcm kte pregnant. .. klau upt msh negetif.. period xdtg..g je check sis.. klau tk lg kte asyik pikr