#ingintahu

Last day period 1/8. Tapi scan 6minggu.. Kantung ada tapi isi belum nampak lagi.. Kenapa ya ?

3 Balas

Normal tu msh awal. saya scan 6 minggu kantung je besar. isi xde. mula rasa panik jgk. masa 7 minggu lbh jumpa doc nk cek keputihan je tapi doc scan sekali Alhamdulillah dah jelas nampak janin n ada heartbeat.

Sama la tarikh period Kita. awak Ada tanda2 mcm mual pening tak? tapi ikot kiraan apps ni da 8w1d kan

8mo ago

ada lagi 2minggu kena repeat..

sbb kecik lagi. tu x nampak. kebiasaan 8w bru nampak lebih jelas