Lagi 1 minggu due date

Lagi seminggu nak tarikh bersalin .tapi tanda2 nak bersalin xde lagi normal ke ? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

7 Balas

sma sya due 4hb4 tpi isnin ni kena serah diri sda klu tda tnda2 lg smga kta smua di permudah kn bersalin nty amin🥰🥰

Normal. Sy pun smpai kesudah takde tanda, smpai dktr pun pelik. Last2 induce.

1y ago

sama blm ada tnda..just ase cramp mnja2 je..due 5 hb 4..klau xbslin jgk 4 hb 4 tu dh kena admit..di hsptl sg buloh..ade yg kena serah diri tmpt sme ke?😁

Sama lah sis, baby syok betul ni tak nak keluar lagi😅..due 4/4🥹

sama lah sis due 8/4..belum rasa tanda2 mahu bersalin

saya due date 2/4 msih tkda tnda ii lagi

1y ago

Sama laa due kita sis 2april, tanda2 manja jaa ada skrg tu pun on off 😅

6 hb4

1y ago

Sama 6hb 4.. Takde tanda2 lagi jgk.

due bila