Baby tidak buang air besar

Kpd ibu² boleh share tips tuk buat baby bf membuang... Sy cuba bg susu fm sbb nak keje pastu sejak dr tu dia dah x berak smp lah hari ni dah 3 hr x berak .. normal ke... Kalau x normal nak wat mcm mn yea tuk buat baby berak #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

baby berapa bulan, tak silap kalau minum susu fm mmg kena berak, ataupun awak try tukar susu lain, maybe tak sesuai dgn perut dia or urut perut dia ke

1y ago

baby 3 bulan... dua hr tu je sy cuba bg susu fm tp still campur .. then lps dia x berak sy trus stop.. bg bf full..