Baby bump bila akan muncul

Korng em saya ni #ingintahu kalau 8 weeks dh boleh nampak baby bump ke, ke perut saya yang buncit hm sbb saya ni sblum pregnant dh ada gastrik, ke perut kembung dn bukan baby bump? Mohon penjelasan, #firstmom #firstbaby

1 Balas

8weeks, baby masih kecil small lagi. Yes, berkemungkinan perut kembung, bloated. Masa saya pregnant first baby, dalam 2nd trimester camtu baru nampak baby bump, dan tengok orang juga. Baby bump saya kecil je sampai la bersalin.