Kerap keluar darah

Hi korang , saya sekarang pregnant 11weeks . tapi kerap sangat keluar darah dan dua kali darah tu banyak macam period . darah wrna jernih je , dah scan baby aktif je . ape pandangan ibu2 ye , knpa jd mcm ni#firstbaby #firstbaby

1 Balas

bedrest ya. total bedrest sampai stop bleeding. bangun utk pg toilet je.

2y ago

bila bleeding dh scan bby ok, mksd nya awk kena bedrest. rehat atas katil. jgn bergerak. sampai bleeding berhenti. bangun utk ke toilet je. sbb bleeding masa pregnant sgt x normal. salah satu ancaman keguguran. sbb tu selalu doktor akan suruh bedrest bila bleeding. tak bagi kita byk bergerak.