Pregnant 35weeks

Korang pernah tak kalau berdiri ke ataupun jalan2 tetiba rasa menyengat kat urat paha ? Lepastu kadang tu menyengat kat bawah perut dgn tiba2 tapi kejap je lepastu hilang lah and lagi satu kat lubang cik bunga tu kalau kita kencing lepastu nk basuh kan mesti kita gosok2 sikit then kalau tekan tu rasa sakit ? Bukan pedih tapi sakit kalau tekan? Kenapa ye ? Kalau duk biasa cmni takde rasa sakit pun ? Normal ke ? Dh ws nurse tnya pasal ni tk di jawabnya sampai sekarang huhu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #seriusnanya #firstmom

4 Balas

Sy dah 35weeks 3day hari ni..... Sekrg dah stat sakit kat bahagian paha, pinggang Dan punggung dah..... Tp Kadang2 terasa mcm sengai jugak kat bagian bawah perut tu.. Tp Kadang2 sat saja... Kawasan cik bunga alhamdulillah buat masa skrg x dak rasa sakit lagi...

sya dari 35 week smpai skrng 37 week pon dok rasa bnda yg sama , risau gak tapi baca komen2 kat sini rasa okey la sikit😂 cuma bila angkat benda berat keputihan kluar ,dah refer ke pac ,tadak bukaan apa lagi pon cuma keputihan

7mo ago

Eh sama sis , kalau angkat berat ke apa keluar keputihan jgk , kiter dah seram sejuk takut nk bersalin haha

normal, sy pun 35wks sma situation..sabar jer la..

7mo ago

Oh normal jelah ek, risau jgk ingat sy sorang je mcmni

Normal