opk +ve ke -ve

korang opk kita ni -ve ke +ve ....sebb dekat app kita +ve subur ...dh boleh bersama dengan suami ke ..??

opk +ve ke -ve
5 Balas

Yg sy belajar , bersama ja waktu high tu. Lg penting ikot pada diri awk, check lendir egg white sama. Kalau lendir tu keluar even bukn waktu peak, bersama ja. Waktu negatif selepas high tu pun d galakan utk bersama. Sbb kita xtau pecan waktu bila. Bersama , waktu sblum subur / waktu subur / slpas subur

Buat camni la sis, waktu dkt subur / semasa subur / slps subur, gap satu hri ja slps subur tu. Then bersama smula. Sbb sperm boleh hdup lama dlm rahim. Jarakkan 1/2 hri okay dah. Then bersama smula. Amalkan vitD3 , utk matangkan telur ovem , dan sperm. Suami isteri makan.

Taktau vit jenama apa, amik blackmores vit D . Kt watson pun. Dan kalau boleh pegi la mengurut , kalau pntg kita org tua tua la. Bagus utk betulkan sendi dan urat kita. Bt la research pasal vitd, follow dr rai punya tiktok. Sy pun xprnh ii bg tips mcmni, Okay la gdluck.

rajin nya, kita dlu pn mcmni hehe.. lagi satu suka sngt bila ada eggwhite keluar.. alhamdulillah lpas 9bln cuba, allah bagi rezeki.. smoga dpermudahkan utk awak

Nk mudah dw premom, n msukkn gmbr dlm apps tu dy akan kluar waktu peak yg bole brsama

5mo ago

dekat app dh kata high time kita (cd10) semalam...tapi kita test lagi (cd11) masih high dekat app