perut sakit bila baby gerak

korang mmg normal ke bila baby gerak, perut pun sakit mulas2.. tanda bersalin ke ni, sbb saya 38 minggu.. saya xnak ke hospital dulu, sbb belum ada tanda yg serius . sbb sblom ni mmg selalu sakit perut cmtu mgkin kontraksi palsu..

1 Balas

38 keatas ni dah boleh standby je. kalau xsure g je check . mcm bahaya nk assume2 ni. sy brslin 38 minggu 4 hari. takde sakit apa . contraction pon xrasa sgt.. just klua discharge tp xsdp hati trus g hospital cek ctg result fetal distress . trus emergency czer hri tu jugak.

1y ago

ok2 tq sis..