Nak tanya ada sapa macam saya ye

Korang macam Sy jgk ke ,bila sampai kedai makan bila nk makan jadi teliur bende lain ,then bila paksa makan jadi muntah habis sampai terkencing,, selalu lapar tapi bila ada makanan tak nak pulak, mood marsh ,sedihhh ,emo ,, padahal Bru 5 minggu .hurmm patut la Allah tak bagi derhaka pada ibu ,,,penat nyee#firstmom #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya

1 Balas

Ye. sy pernah alami. Lapar, nak makan tapi tkde selera. Nak tak nak, makan jugak sbb kesiankan baby dlm perut. Setiap kali lepas makan confirm muntah balik. Tpi tu masa trimester 1 je. In Shaa Allah, lama2 akan oke. Sabar yaa.