Suami tdur berdengkur

Korang ada x tips spya suami x kuat dengkur mlm🤣🤣mlm dahla masa sy nak rest slpas kesibukn seharian buat krja rumah & layan karenah ank, tpi ssh sgt nak lelap sbab suami tdur bdngkur. Sy kdg stress juga dahla penat nak tdur pun x dpt 🥲#SeriusTanya #SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #firstmom #firstmom #firstmom

5 Balas

Takde tips sis. I redho je😂 Masa mula2 kahwin memang terkejut sbb tak biasa. Family pun takde yg jenis tidur berdengkur. Mula2 memang tak boleh tidur sampai subuh. Sekarang anak dah nak masuk 3. Dah lali.. bagai angin lalu

1mo ago

masa mula2 tu sy pun redho je🤣🤣sjak dah ada ank first mcm laki pula yg terlebih penat, dengkur lg kuat sblm ada ank hahaha kdg ank pun tkjut

ada nmpk dkt tiktokk rawatan untuk org tidur berdrngkur.. rasa berkaitan dgn tonsil

1mo ago

oh ya ke, tpi rasanya mcm btul juga sbab laki sy ni kjap2 'ehemm'/batuk bila tnya dia ckp mcm ada tersekat kat tonsil katanya. Kdg mrh jga sbab tiap masa nak batuk, (bkn batuk selesma ya, batuk sprti ada tsngkut kat tonsil) dah srh jga g check tpi entah la, mlas dah nak ckp😅

Suruh suami dapatkan pemeriksaan kesihatan.

blh angkat suami letak dlm toilet 🤣

1mo ago

hahha alng2 tdur kat luar je laa mcm tu 🤣🤣

Tidur bilik Lain la .